субота, 9. јануар 2016.

❤ Make-up and outfits for every day❤

Dobro veče i dobro došli u novi post.
Današnja tema posta je kako se našminkati i obući za različite prilike,koje se dešavaju skoro svakoga dana.Postoji mnogo djevojaka koje ne znaju kako da se srede za razne prilike,na primjer za rođendan.Ovaj post je namijenjen pretežno tim djevojkama,ali ga naravno mogu čitati sve djevojke.
Vrijeme je da ja krenem sa tim prijedlozima.

1.For special day-birthday
-  Kako se obući za rođendan,da bude svečano al' imak primjereno godinama koje imaš? Možda djeluje teško i za pomislit,da li je tako?Ipak to je sasvim jednostavno.Ako vam je rođendan sada,mislim preko zime,treba se toplo obući ako se slavi napolju.Neka jaknica,topla košulja,ili majca,farmerice,i naravno tople čizmice.Ako se slavi u zatvorenom prostoru,može se obući i neka haljina,suknja,al' pod uslovima da je dovoljno toplo.Sada prelazim na to kako se našminkati?Sjenka,maskara i labelo-ruž je nešto sasvim dovoljno.Naravno,ako je potrebno i puder i korektor,može i to.



2. For school
- Kako se našminkati i obući za školu?Farmerice,majca i patike su sasvim primjerni za školu.Što se šminkanja tiče,dovoljno je samo maskara,labelo i neka skroz blaga sjenka.
3. For marrige
- Na svečanost,kao što je svadba,treba se lijepo našminkati i obući.Haljina,ili košulja i farmerice su nešto sasvim solidno.Možete čak malo i pretjerati sa šminkom,što je potpuno dopustivo za takvu svečanost.Maskara,ruž,rumenilo,korektor,puder,sjenka,olovka za obrve i tako dalje.Ja ću vam dati sliku kako se možete našminkati,što nisam dala u prethodnim primjerima.


To bi bilo to za ovaj post.Nisam navela sve primjere,al' te primjere možete tražiti kod mene na asku.Sledeći post će biti o tome kako ja učim,trebalo je biti ovaj post,ali nisam ga spremila.Pišite mišljenja u komentarima,kako vam se dopao post?
Pozdrav do sledećeg posta!

Нема коментара:

Постави коментар