субота, 5. март 2016.

My favorite movies

Dobar dan svima i dobro došli u novi post.Današnji post je vezan za moje omiljene filmove u mjesecu februaru.Izvinjavam se što dugo nije bilo posta.Možda će za osmi marta biti neki post u vezi toga,ne znam ali možda će biti.Da ne dužim više,počnimo.

1.Harry Potter and Half Blood Prince


Radi se o dječaku koji se u još jednoj godini na Hogwortsu.Doživljava veliki gubitak,tačnije Albus Dambldor umire.Harry je to teško palo,i raskinuo je sa Džini da je ne bi Voldemor ubio.Harry je također otkrio da je Snejp smrtožder.Odgledajte film ako već niste,predobar je.

2.Mi nismo anđeli 3 (Rock 'n' Roll uzvraća udarac)

Film je snimljen jako davno.Nije baš kao Harry Potter,ali je dosta zanimljiv.Radi se o propalom pjevaču koji želi da se vrati rokenloru.Ali za to treba da se obrati đavolu i anđelu.Upoznaje dječaka koji voli rokenlor.Dešavaju im se nezgode.Pogledajte film,prezanimljiv je.

3.Mali Budo

Film je i na neki način komedija a neki akcioni film.Radi se o momku koji se zove Budo.Njegov otac je operisao i pritom usmrtio sina poznatog čovjeka.Taj čovjek angažuje istog čovjeka kojeg je i Budov otac unajmio da čuva Buda.Tu dolazi odrasli čovjek koji izvlači Buda.Oni pokušavaju da ubiju tog poznatog bizmisena.Na kraju filma,objavili su javnosti da je Budo mrtav,a u stvari on se krije kod svog spasioca.Odgledajte ga,odličan je.
4.Gone Girl

Gone Girl se vrti oko mladog, naizgled savršenog bračnog para Nicka  i Amy , koji se priprema za proslavu godišnjice braka. Na sam dan godišnjice Amy neobjašnjivo nestaje, a Nick kreće u potragu,unajmivši novinara, sugrađana i poliicje, ali njegovo sve češće pojavljivanje u javnosti i medijima izvlači na vidjelo neke tajne iz prošlosti, te ga ubrzo pretvara u jednog od glavnih osumnjičenika za nestanak svoje supruge.Film je predobar ,svakako pogledajte.
Pozdrav do sledećeg posta,i kako vam se ovaj dopao?





Нема коментара:

Постави коментар